Företag

Vi bjuder på goda och roliga inspirationsdagar för företag. Satsa på att utbilda personalen, det tjänar ni på.

Vad vi äter kan påverka vår hälsa. Det är inte så krångligt att äta sunt. Det bästa är att du själv kan vara med och påverka. Vill du veta hur?

Intresset för mat och hälsa har aldrig varit större och trenderna och myterna om mat i massmedia har aldrig varit fler. Vi erbjuder allt från föreläsningar på 90 min till specialdesignade halvdagar (3 timmar) med föreläsning, klurigheter och praktiska tips.

Våra populära inspirationsdagar varvas med mytomspunnen och matglad teori ca 60 min, fika och matnyttiga stationer ca 90 min. Praktisera din nyförvärvade kunskap, provsmaka gott, mingla och utsätts för ett klurigt blindtest.

Kostrådgivning är numera en skattefri personalförmån.
Läs mer på skatteverkets hemsida

Välkommen att kontakta oss!

E-mail: kontakt@privatdietist.com
Trivselvikten

Försökt gå ner i vikt förut? Provat många olika dieter? Varför inte starta en viktgrupp på företaget? Att träffas i grupp ger styrka och är ett gott stöd vid viktreducering. Tillsammans identifierar vi problem, hittar lösningar, genomför och utvärderar. Vi gör även en djupdykning bland myter och sanningar om mat. Vi kombinerar teori med praktiska tips, provsmakning och aktuella nyheter. Målet är att du ska hitta din balans och din trivselvikt.

Antal 10-12 st/grupp, 12 träffar a 90 min. Material ingår.