Företag

Vi bjuder på goda och roliga inspirationsdagar för företag. Satsa på att utbilda personalen, det tjänar ni på.

Vad vi äter kan påverka vår hälsa. Det är inte så krångligt att äta sunt. Det bästa är att du själv kan vara med och påverka. Vill du veta hur?

Intresset för mat och hälsa har aldrig varit större och trenderna och myterna om mat i massmedia har aldrig varit fler. Vi erbjuder allt från föreläsningar på 90 min till specialdesignade halvdagar (3 timmar) med föreläsning, klurigheter och praktiska tips.

Våra populära inspirationsdagar varvas med mytomspunnen och matglad teori ca 60 min, fika och matnyttiga stationer ca 90 min. Praktisera din nyförvärvade kunskap, provsmaka gott, mingla och utsätts för ett klurigt blindtest.

Kostrådgivning är numera en skattefri personalförmån.
Läs mer på skatteverkets hemsida

Välkommen att kontakta oss!

E-mail: kontakt@privatdietist.com
Pubkväll

Brukar ni träffas på jobbet efter stängning, på en after work? Varför inte kombinera nytta med nöje. Vi föreläser på ett trivsamt sätt om goda och nyttiga val till drycken samt mat för ditt välbefinnande. Vi har med läcker och sund provsmakning och ett klurigt blindtest. Ni står för dryck och lokal. Vi står för kunskap om god och sund mat samt dags- aktuella myter och sanningar om mat.

Tid: 90 min.