Företag

Vi bjuder på goda och roliga inspirationsdagar för företag. Satsa på att utbilda personalen, det tjänar ni på.

Vad vi äter kan påverka vår hälsa. Det är inte så krångligt att äta sunt. Det bästa är att du själv kan vara med och påverka. Vill du veta hur?

Intresset för mat och hälsa har aldrig varit större och trenderna och myterna om mat i massmedia har aldrig varit fler. Vi erbjuder allt från föreläsningar på 90 min till specialdesignade halvdagar (3 timmar) med föreläsning, klurigheter och praktiska tips.

Våra populära inspirationsdagar varvas med mytomspunnen och matglad teori ca 60 min, fika och matnyttiga stationer ca 90 min. Praktisera din nyförvärvade kunskap, provsmaka gott, mingla och utsätts för ett klurigt blindtest.

Kostrådgivning är numera en skattefri personalförmån.
Läs mer på skatteverkets hemsida

Välkommen att kontakta oss!

E-mail: kontakt@privatdietist.com
Kost- och hälsocoach

Varför inte utbilda en hälsoansvarig på Er arbetsplats?

Vi kan ge personalen kunskap om sunda matvanor och hur man
ska förhålla sig till alla budskap från media om mat och hälsa.

Vi berättar mer under underhållande gruppträffar med både teori och praktik. Uppgifter ingår vid varje träff. Du får aktuell kunskap från den senaste forskningen om mat och hälsa. En trygghet för att sedan jobba vidare på egen hand, med sunda kostråd på arbetsplatsen.
Målet är att erhålla kunskap om sunda matvanor, ta del av praktiska tips till vardag och fest och att sprida matbudskapet till kollegor.

Tid: 6ggr 90 min. Antal: högst 20 st/grupp