Företag

Vi bjuder på goda och roliga inspirationsdagar för företag. Satsa på att utbilda personalen, det tjänar ni på.

Vad vi äter kan påverka vår hälsa. Det är inte så krångligt att äta sunt. Det bästa är att du själv kan vara med och påverka. Vill du veta hur?

Intresset för mat och hälsa har aldrig varit större och trenderna och myterna om mat i massmedia har aldrig varit fler. Satsa på att utbilda personalen, det tjänar ni på. Vi erbjuder allt från föreläsningar på 90 min till specialdesignade halvdagar (3 timmar) med föreläsning, klurigheter och praktiska tips.

Våra populära inspirationsdagar varvas med mytomspunnen och matglad teori ca 60 min, fika och matnyttiga stationer ca 90 min. Praktisera din nyförvärvade kunskap, provsmaka gott, mingla och utsätts för ett klurigt blindtest.

Kostrådgivning är numera en skattefri personalförmån.
Läs mer på skatteverkets hemsida

Välkommen att kontakta oss

Marknadsansvarig
Leg. dietist Helena Hallin

E-mail: kontakt@privatdietist.com
Individuell Kostbehandling

Individuell kostbehandling för dig som har diabetes typ 2, höga blodfetter, högt blodtryck, övervikt/fetma, IBS, laktosintolerans, undervikt eller är gravid. Remisskrav.

Du behöver ingen remiss för hälsosamma kostråd för att förebygga ohälsa. Du kan även boka direkt om du vill förbättra din prestation vid träning, önskar kostråd vid amning eller är vegetarian /vegan och vill se över ditt näringsintag?

Besöket tar ca 50 min.