Företag

Vi bjuder på goda och roliga inspirationsdagar för företag. Satsa på att utbilda personalen, det tjänar ni på.

Vad vi äter kan påverka vår hälsa. Det är inte så krångligt att äta sunt. Det bästa är att du själv kan vara med och påverka. Vill du veta hur?

Intresset för mat och hälsa har aldrig varit större och trenderna och myterna om mat i massmedia har aldrig varit fler. Vi erbjuder allt från föreläsningar på 90 min till specialdesignade halvdagar (3 timmar) med föreläsning, klurigheter och praktiska tips.

Våra populära inspirationsdagar varvas med mytomspunnen och matglad teori ca 60 min, fika och matnyttiga stationer ca 90 min. Praktisera din nyförvärvade kunskap, provsmaka gott, mingla och utsätts för ett klurigt blindtest.

Kostrådgivning är numera en skattefri personalförmån.
Läs mer på skatteverkets hemsida

Välkommen att kontakta oss!

E-mail: kontakt@privatdietist.com
Hjärtans gott

För dig med förhöjda blodfetter, remisskrav. Fokus på bra mat för hjärtat för dig som tycker om att träffas i grupp. Vi diskuterar bra mat som kan sänka förhöjda värden av blodfetter och förebygga hjärt-kärlsjukdom. Fett, fiber, socker, choklad, nötter. Vad gäller? Vi berättar mer och varvar teori med praktiska tips både för vardag och fest. Läcker provsmakning och blindtest finns med i programmet. Välj gott, sunt och balanserat. Material ingår.

Antal 10-12 st/grupp. Tid: 2 ggr 90 min